De ce ne-am strans aici?

Pandemie, pandemie dar pana cand?

“Pandemia vietii” ne-a dus pe toti pe culmile disperarii, vorba lui Cioran. Cei care n-au ajuns inca acolo isi testeaza totusi limitele si sunt in cautare de modalitati prin care se pot reinventa ca sa faca fata noilor realitati care, la cum arata lucrurile, fac parte din noua noastra normalitate cotidiana. 

Nu vrem sa iti irosim timpul desi, probabil, timp ai din belsug. Ne-am strans intr-o buna zi la cafea si am ajuns la concluzia ca “nu poti invata un caine batran trucuri noi”. Sau, mai bine zis, poti dar cu ce costuri, cu ce efort si cu ce rezultat? 

Cu ce ne ocupam noi:

Noi scriem si desenam povesti, asta am facut toata viata si asta vrem si putem sa facem si de-acum incolo. Doar ca, pana acum, am facut-o in alt fel. Cu totii ne ocupam de diferite alte lucruri dar, intr-un fel sau altul, mereu am activat in sfera simpla si totusi atat de complicata a “comunicarii”. Sigur, toti comunicam, mai bine sau mai greoi, de la bebelusul care nu ramane flamand pentru ca se face totusi inteles de mamica lui, pana la profesorul universitar care tine discursuri in fata unei multimi de studenti. Toti comunicam dar apar situatii in care nu ai timp sau, pur si simplu, merita sa lasi pe altcineva sa faca asta pentru tine din diferite motive: o va face mai bine sau mai repede sau la fel de bine si de repede dar tu ai altceva, mai profitabil, de facut intre timp.

Aici intervenim noi. Scriem si ilustram pentru tine acele lucruri de care ai nevoie, fie ca vrei sa-i scrii secretarei de care esti indragostit – in secret – o scrisoare de dragoste sau te asteapta un discurs important cu ocazia numirii intr-o functie importanta. Vrei sa redactezi un comunicat de presa sau nu stii cum sa-ti prezinti afacerea? Ai vrea sa compui un mesaj de felicitare sau seful te-a “incaltat” cu sarcina de a-i redacta o invitatie pentru niste parteneri de afaceri? 

Concluzie

Pe cat de complicate pot fi nevoile tale, pe-atat de creative pot fi solutiile noastre. Trebuie doar sa incerci, ne lasi un mesaj si vedem cu merge mai departe, ce solutie iti putem propune. Nu avem preturi fixe, nu e un magazin cu produse pe raft, avem insa un talent si o experienta pe care le putem folosi pentru satisfacerea nevoilor tale. E chiar atat de simplu. Da-ne de veste la salut (@) storytellers.ro sau foloseste formularul de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.