Servicii

Scriem povești

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că ai nevoie de o poveste. Fie nu poți, fie nu ai timpul necesar, fie nu vrei să-ți bați capul cu asta. 

Vrei să-ți ceri iubita în căsătorie și ai nevoie să compui o scrisoare de dragoste, tocmai ai aflat că trebuie să susții un discurs în public și n-ai nicio idee, vrei să dai un comunicat de presă dar te sperie gândul acesta sau copilul tău are nevoie de o poveste pentru ora de literatură?

Situațiile în care trebuie să așterni pe foaie unul sau mai multe gânduri sunt numeroase și, uneori, stresante.

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de asta în locul tău. Contactează-ne, dă-ne o temă și tu te poți ocupa de altceva între timp.

Ilustrăm povești

Ai auzit, probabil, de multe ori fraza “o imagine face cât o mie de cuvinte” și poate nu ești pe deplin convins de acest lucru. 

Noi îți confirmăm acest lucru pentru că l-am testat pe pielea noastră de nenumărate ori. Fie că vorbim de un simplu desen, de o fotografie sau de un material video mai complex, poveștile prind viață și sunt mult mai convingătoare dacă sunt ilustrate.

Fie că ai deja o poveste sau vrei să îți creăm noi una, lasă-ne să mai facem un pas și să o colorăm pentru a-i da toate șansele să fie reținută și să fie spusă mai departe. Avem mulți ani de experiență în spate și suntem siguri că îți vom putea propune soluția potrivită.