Despre Storytellers:

Povestea noastră

A fost odată ca niciodată că, de n-ar fi fost, să povestim n-ar fi avut niciun rost.

Toți povestitorii noștri sunt oameni care au lucrat – sau lucrează în continuare – în comunicare. Munca noastră înseamnă, în total, zeci de ani de proiecte încheiate cu succes. Acum facem disponibilă toată această resursă de experiență și pentru proiecte ieșite din tipar sau cu cerințe mai specifice. 

Desigur, toți comunicăm, într-un fel sau altul, mai mult sau mai puțin reușit și ne facem înțeleși până la urmă. Există însă multe situații în care nu-ți permiți luxul de a greși sau, pur și simplu, este mai productiv să lași specialiștii să se ocupe de ceea ce știu să facă mai bine în timp ce tu te poți ocupa de alte lucruri prioritare.

Nu trebuie să îți bați capul nici cu discreția, nu obișnuim să flecărim sau să “batem toba” prin sat.

Valorile noastre

În muncă, la fel ca în viață, ne conducem după același set de valori. Pe tine ar trebui să te intereseze doar câteva dintre ele, acelea care pot influența potențiala relație dintre noi: flexibilitatea, punctualitatea și profesionalismul echipei noastre.

Flexibilitate

Acesta nu e un magazin cu produse pe raft și cu prețuri fixe. Aici cumperi idei și muncă deci vom negocia ca să fie bine pentru toată lumea.

Punctualitate

Nu tragem mâța de coadă, livrăm la timp, așa cum ne-am înțeles. Nu ne plătești la oră sau cu ziua așa că nu avem motive să tragem de timp.

Profesionalism

Avem în spate ani întregi de experiențe care ne-au adus aici. Vorba lungă, sărăcia omului. Testează-ne și te vei convinge singur de ceea ce putem face.

Pandemie Bolintineanu

povestitor

Grigore Intr-o Ureche

povestitor

Ana Blondiana

povestitor